Kedves látogatók!

A Máriahalom Televízió 2014-ben felfüggesztette tevékenységét.

Tovább folytatódik a helyi termelők felkutatása

on .

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának kezdeményezésére, a "Duna-Pilis-Gerecse" Vidékfejlesztési Egyesület a megye másik két LEADER Helyi Akciócsoportjával, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézettel (NAKVI), valamint a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hivatallal (KEMÖH) együtt egy helyi élelmiszer-termelők és termékek bemutatását célzó kiadvány elkészítésében működik közre.

Diákmunka lehetőség állami támogatással

on .

A Nemzetgazdasági Minisztérium a megyei kormányhivatalok munkaügyi központjai és a járási hivatalok járási munkaügyi kirendeltségei megvalósításával
„A nyári diákmunka elősegítése 2014”
elnevezéssel munkaerő-piaci programot indít.

Megemlékezés a Hősökről

on .

Máriahalom Község Német Nemzetiségi Önkormányzata és Máriahalom Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Máriahalom lakosságát a világháborúkban elesett hősök emlékére és tiszteletére tartandó megemlékezésre.

Új lelkipásztor érkezik Máriahalomra

on .

Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek augusztus 1-vel új plébánost nevezett ki Máriahalomra. Simonyi Molnár Balázs Budapest-Angyalföldről érkezik hozzánk.

A 2009-ben Máriahalomra kinevezett Szőcs László atya augusztus 1-től a nyergesújfalui Szent Mihály plébánia és a bajóti Szent Simon és Juda plébánia kormányzója lesz.

László atya utolsó szentmiséje Máriahalmon július 26-án lesz.

Aszfaltozás Máriahalmon

on .

Június 5-én, csütörtökön aszfaltozási munkákat végeznek Máriahalmon a Kossuth és a Rákoczi utcában.
A munkák idejére kérjük ne parkoljanak az érintett utcákban.
Előreláthatólag aznap be is fejezik mindkét utcában az útfelújítást.

Lemondóautomata Máriahalmon

on .

 Mivel az elmúlt időszakban Máriahalmon az egy főre jutó lemondások száma 2 fölé emelkedett az országban először automatikus lemondórendszer kiépítését határozta el a kormány.