Kedves látogatók!

A Máriahalom Televízió 2014-ben felfüggesztette tevékenységét.

Megütötte az óvónőt, majd bombariadót fújt

on .

Részeg apuka tette tönkre egy komáromi óvoda betlehemes játékát. Miután megkérték, hogy ne gyújtson rá az intézményben, pofon vágta az egyik óvónőt, majd azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja az épületet.

Gyermekek, óvónők és szülők közösen állítottak betlehemet egy komáromi óvodában december 11-én. A karácsonyi készülődést és a gyermekek játszadozását S. László is végignézte, miközben cigarettára gyújtott. Az egyik óvónő rászólt, hogy az intézmény területén nem lehet dohányozni és megkérte, nyomja el a cigarettát. A 61 éves férfi ezen feldühödött és többször meglökte, majd pofon vágta a pedagógust.

Apukák keltek a sértett védelmére, akik kitessékelték S. Lászlót. A szülők hívták a rendőröket, akik az óvoda közelében elfogták a komáromi férfit. A Komáromi Rendőrkapitányságon a rendőrök S. Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki, aki minden tettét és kijelentését ittasságával magyarázta. A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

forrás: kemma.hu