Kedves látogatók!

A Máriahalom Televízió 2014-ben felfüggesztette tevékenységét.

Ünnepi hétvége a Budakeszi Vadasparkban

A Húsvéti hosszú hétvégén sem hagyjuk ünnepi hangulat, jókedv és vidámság nélkül a látogatókat!

Akinek elege lett a sonkaevésből, eltelítődött az ünnepi süteményekkel, és szívesebben töltené a tavaszi erdőben a szabadidejét, látogasson el hozzánk, rengeteg látni-, és hallanivalóval szolgálhatunk! Április 19-én, szombaton ünnepeljük a Föld napját, ezen a napon minden a földi jóról szól, az életről, melyet most együtt ünnepelhetnek velünk! Szó esik biológiai sokféleségünkről, négylábú és lábatlan barátinkról: mindent megtudhatnak a pásztorkutyákról, hazánk édesvizeinek élővilágáról és a kutyaféle ragadozókról is hallhatunk ismeretterjesztő előadást. Természetesen a környezetvédelemről is fontos említést tennünk, elmerülünk a témában, reméljük, sokan velünk tartanak! A Pilis-Budai Kutyamentők négylábú kis pártfogoltjai is kint lesznek, várják a szerető, örökbefogadó gazdikat!

Vasárnap is teljes gőzzel üzemelünk, a nagy népszerűségnek örvendő Állatijó Show 12 és 14 órakor várja a színpadon a nevetni vágyók állatbarátokat, a Kisállatsuli óráit is megtekinthetik a kíváncsiskodók, a látványetetések is izgalmas momentumokat tartogatnak majd! Hétfőn is nyitva vagyunk, az ünnep alkalmából az állatsimogatónk tárt kapukkal és sok szeretettel várja azokat a látogatókat, akik szelíd dámszarvasokkal és muflonokkal ismerkednének meg közelebbről. És akik nem szeretnének lemaradni a nyuszi-élményről: a Pici Tanyán selymes bundájú tapsifüleseket lehet szigorúan óvatos érintéssel cirógatni!

Játékos tesztek, vetélkedők, nyeremények, izgalmas látványetetések, mókás Kisállatsuli, Állatijó Show, nagy találkozások, simogatás, etetés-itatás, valamint zöldellő kerek erdő, amerre a szem ellát, három napon keresztül a Budakeszi Vadasparkban!