Kedves látogatók!

A Máriahalom Televízió 2014-ben felfüggesztette tevékenységét.

Tovább folytatódik a helyi termelők felkutatása

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának kezdeményezésére, a "Duna-Pilis-Gerecse" Vidékfejlesztési Egyesület a megye másik két LEADER Helyi Akciócsoportjával, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézettel (NAKVI), valamint a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hivatallal (KEMÖH) együtt egy helyi élelmiszer-termelők és termékek bemutatását célzó kiadvány elkészítésében működik közre.

Teaház az Alkotóházban

Első alkalommal rendezzük meg a teaházat az Alkotóházban. Beszélgetős, játékos teadélutánt kínálunk minden érdeklődőnek és aktív részvételre szólítunk fel kicsiket és nagyokat, érezzük jól magunkat kötetlenül.

Magbörze - Magunkért - Magunknak

Máriahalomra, az Alkotóházba várjuk az érdeklődőket október 11-én, ahol ismét "Magbörze - Magunkért - Magunknak" vagyis: csereberélünk magokat, eszméket, tapasztalatokat, s közben szép nemezékszereket is készítünk.

Liszt hét Esztergomban

Vasárnap kezdődik Esztergomban a Liszt-hét, amelyen Király Csaba, Pálur János, Konyicska Renáta és Kovács Péter adja elő a zeneszerző műveit, illetve alkotásainak átdolgozásait.

Vörösvári Napok 2014.

Augusztus 15-én kezdődik a Vörösvári Napok rendezvénysorozat. A hat napos eseményen fellép többek között Zoltán Erika, Vastag Csaba és Geszti Péter. Az érdeklődők részt vehetnek a betelepülési ünnepségen, népviseleti kiállításon és a tutajhúzó versenyen is. 

Új lelkipásztor érkezik Máriahalomra

Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek augusztus 1-vel új plébánost nevezett ki Máriahalomra. Simonyi Molnár Balázs Budapest-Angyalföldről érkezik hozzánk.

A 2009-ben Máriahalomra kinevezett Szőcs László atya augusztus 1-től a nyergesújfalui Szent Mihály plébánia és a bajóti Szent Simon és Juda plébánia kormányzója lesz.

László atya utolsó szentmiséje Máriahalmon július 26-án lesz.